CSB FACTORY ERP

Meer Branche-Knowhow voor uw Group ERP

Demo afpraak maken

Icon_Erfolgreiche Steuerung_Blau_300dpi_2017.png

Betere sturing van de fabriek

Icon_Qualität_Blau_300dpi_2017.png

Efficiëntie en kwaliteit verhogen

Icon_Kosten und Effizienz_Blau_300dpi_2017.png

IT-Kosten minimaliseren

Kijk nu de video:
CSB FACTORY ERP
in 3 minuten uitgelegd

Uw Group IT om unieke branchespecifieke processen uitgebreid.

Kan uw ERP weeginstrumenten bedienen, recepturen optimaliseren en aaneengesloten traceerbaarheid documenteren? Al deze vereisten vervult CSB FACTORY ERP, want het beeld uw branchespecifieke processen zo in uw onderneming af, zoals geeneen algemeen Group ERP dat kan.

Download nu de Flyer

Homogene IT-Landschaft voor uw totale groep.

Met CSB FACTORY ERP maakt u uit een gegroeide IT-Infrastructuur een geïntegreerd Systeemlandschap. StandardsStandaardinterfaces tussen een group en FACTORY ERP zorgen voor zekerheid en stabiliteit. Zo kunt u uw IT makkelijker managen.

Download nu de Flyer

Transparantie en efficiëntie in uw fabrieken.

Met CSB FACTORY ERP bereikt u volledige transparantie en nauwsluitende ondernemingsprocessen. Alle gebieden van uw Fabriek wordt geïntegreerd. Dubbel werk, inconsiquenties en werk door dubbele registratie behoren tot het verleden.

Download de Flyer

Laadt u hier gratis het Whitepaper "9 criteria voor een succesvolle ERP-keuze".

Download nu de Whitepaper

Ons ERP-Pakket voor u

Het CSB-Systeem is er voor iedere bedrijfsgrootte. Kleine bedrijven en ambachtslieden gebruiken met succes het CSB BASIC ERP, middenstanders en grote bedrijven het CSB INDUSTRY ERP als compleet-oplossing, terwijl concerns en ondernemingsgroepen hun fabrieken met het CSB FACTORY ERP aansturen.

Demo afspraak maken

Tevreden klanten berichten

Wij hebben vandaag de dag een veel hogere productiviteit. Informaties van de actuele magazijnvoorraad hebben wij duidelijk snellen ter hand en de foutquota is op veel gebieden lager. Aangezien wij met de geïntegreerde productiemonitoring de processen nu niet alleen beter kunnen volgen, maar het is ook eenvoudiger geworden, en snel uit te voeren.

Bart Boelen, Projectleider
Colruyt

Heeft u verder nog vragen?

Terugbel actie aanvragen

Of plant u een afspraak met een van onze ERP-Experten